A Te jövőd, A Te sikered, A Te iskolád!

Aktualitások

golyaaAthénés Gólyabál október 15-én a Dürer Kertben! A buli 7-kor kezdődik, ahová a belépés athénésoknak ingyenes, külsősöknek 800 Ft. Az első 150 vendég welcome drink-et kap.

 

 

Football on pitch

Ne feledjétek: a héten ismét sportnapokat tartunk, köztük rögtön két Orczy-parkos alkalmat is, ahol aztán fociban, aerobic-ban, streetball-ban, floorball-ban vagy éppen frizbiben mutathatjátok meg, hogy mire vagytok képesek. Találkozunk a pályán!


(09.22.: Orczy-park, 09.23.: városi helyismereti túra, 09.24.: Orczy-park)

A féléves tankönyv-hozzájárulási díjat – 20 ezer forintot – szeptember 23-ig (szerda) lehet befizetni, méghozzá a következő módokon:

  •  személyesen az iskola pénztárában (második emelet)
  • átutalással, az alábbi bankszámlára: 11600006 00000000 45683532


A díj az ingyenes helyeken tanuló elsőévesekre vonatkozik!

welcomeA 2015/2016-os tanévben nem csak első évre, hanem másodévre is fel tudunk venni hallgatókat. Ebben az esetben a már futó képzéseinkhez csatlakozhatnak azok a jelentkezők, akik az első évet már elvégezték valahol.

 

aA nyár legfontosabb, OKJ-t érintő hírei:

  • 24 évre nőtt a nappalis korhatár!
  • ingyenes lett a második szakma megszerzése is (az ingyenesként hirdettek közül lehet választani)!

 

sportedEgy éves, ingyenes sportedzői képzés bármilyen sportból – igazolt sportolóknak!

 

 

 

 

news1. Az „államháztartási ügyintéző” szakmával bővült a képzéskínálatunk. A képzésre lehet már jelentkezni, az adatlap azonban csak ezután fog majd felkerülni a honlapra. Addig is: katt  – innen tölthető le az ide vonatkozó szakmai és vizsgakövetelmény.

2. A sportedző képzés 1 év alatt lesz elvégezhető nálunk, amennyiben valaki sportorvosi igazolással rendelkezik, így valamely sportegyesületnek tagja, s részt vett már országos versenyen. Ebben az esetben a nappalis korhatár 20 év helyett 21 év (1994-es születési dátum).

nyuszkaA tavasz szünet időpontja: április 1-7. A tikárságunk ez idő alatt is nyitva lesz.

 

 

labdaLassan elérkeznek a 2015-ös év első athénés sportnapjai: április 8-án, 14-én, illetve 22-én és 23-ántartjuk őket az Orczy parkban, mind a négy alkalommal 8 és 14 óra között.

 

tapsHárom athénés szoftverfejlesztő-hallgató is bejutott az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny döntőjébe! A srácok a döntő 10 fős mezőnyének tagjaként szállnak majd a végső versenybe. Felszeghy Zsolt, Bartha Zsolt és Szabó Kevin, gratula nektek!

 

ErzsebetAzok a tanulók, akik tanulószerződéssel rendelkeznek, és a múltkori alkalommal nem vették át az Erzsébet-utalványaikat, január 20-án, 21-én és 22-én 10 és 12 óra között vehetik azokat át a Dohány utcai épületünk 119-es irodájában.

GolyabalGólyabál 2014 – a Dürer Kertben! (október 17. péntek) Elérkeztünk hát ide is: már csak napok kérdése, és belecsaphatunk végre az idei év legnagyobb athénés bulijába, a Gólyabálba! Az élmény ezúttal is garantált, a helyszín azonban teljesen új lesz: a Dürer Kert (1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21) nagy koncerttermében fogjuk csapatni!

golyanapGólyanap lesz szombaton (augusztus 30.)! Ismerkedés a sulival és egymással, közben egy kis játék, lezárásképp pedig buli – röviden és tömören a nap forgatókönyve. A “történet” két helyszínen fog zajlani: az Athéné moziépületében (1074 Budapest, Rákóczi út 82.) kezdünk, a folytatás pedig a Casa de la Musica-ban lesz majd (1088 Budapest, Vas utca 16.). A program a moziépületünkben kezdődik aznap 13 órakor!

partyNagy Szakmaválasztó Party – 2014. június 13. (péntek) – 20 óra – ShowBarlang

Egy nagy athénés buli a friss jelentkezőinknek, érdeklődőknek, a most végzett hallgatóinknak, no és persze a jelenlegi tanulóinknak – múlt, jelen és jövő egy helyen, iskolánk tanulóinak koncertjeivel fűszerezve. Hogy méltóképpen zárjuk az idei tanévet, s kezdjük meg a nyarat!

A belépés ingyenes!
Helyszín: ShowBarlang

A helyszín megközelítése: a Boráros tértől busszal (23, 54, 55, 918, 923, 979, 979A), valamint villamossal (2, 24) is el tudtok jutni a ShowBarlanghoz; a Milleniumi Kulturális Központ megállónál kell leszállni. Ez közvetlenül a Nemzeti Színház és a MÜPA mellett található. Itt, a Soroksári út túloldalán, jobb kéz felől fogjátok látni a ShowBarlangnak is helyet adó telepet. Egy nagy kapunk kell besétálni, majd utatokat nyílegyenesen folytatva elsétálni a helyig.