A Te jövőd, A Te sikered, A Te iskolád!

Az Athénéről

Athéné: a te jövőd, a te sikered, a te iskolád!

Nem túlzás kijelenteni, hogy az Athéné az utóbbi évek alatt elérte „legnépszerűbb OKJ-s intézmény” titulust: a Facebook-on a legtöbb lájkkal rendelkező magyar iskola vagyunk, ennek fényében nem meglepő, hogy a szakmára vágyó fiatalok nagy része minket választ.

A remek technikai háttér – példaként az itthon egyedülálló, közel száz iMac-ből álló géppark –, a kiváló oktatói gárda, valamint a folyamatos fejlesztések már önmagukban elég nagy húzóerőt jelentenek, mindez azonban csak a felszín. Hisz például a hallgatóbarát hozzáállás, s a számtalan szabadidős lehetőség az athénés évek alatt ismerszenek majd meg – két igencsak hasznos év alatt. Ez idő alatt szakmát, barátokat, számtalan élményt és tapasztalatot, valamint az esetleges főiskolai/egyetemi felvételid során hasznos plusz pontokat is szerezhetsz.

És itt a lényeg! Az OKJ-s szakma megszerzése nem feltétlen jelenti a tanulmányaidnak végét: akár az itteni szakmát, akár egy teljesen mást hallgatsz majd a felsőoktatásban, mindenképp hasznodra lesz majd a későbbiek folyamán az Athénében eltöltött két éved.
Csatlakozz hozzánk te is!