A Te jövőd, A Te sikered, A Te iskolád!

Gimnáziumi oktatás

Az Athéné Középiskolában a 2017/18-as tanévtől gimnáziumi képzést is indítunk: humán idegenforgalmi, informatikai, grafikus és sport osztályaink szakmai alapozó tantárgyakkal egészülnek ki, így az érettségi után egy év alatt szerezhető meg az adott OKJ-s képesítés. Kiemelkedő technikai feltételekkel, igény esetén pedig kollégiumi elhelyezéssel várunk benneteket a belváros szívében, a Blaha Lujza téren!

Gimnáziumi osztályaink órarendtervezete


 Dokumentum letöltése
 
Jelentkezni, illetve átjelentkezni folyamatosan lehet hozzánk, méghozzá a lent látható “jelentkezés” gombok valamelyikére kattintva. A további infókat e-mailben küldjük el.

Athéné Gimnáziumi tagozat kínálata


Feladat ellátási hely kódja: 001 | Tanulmányi terület kódja: 0001 | Felvehető fő: 35

Humán osztály:
Négy évfolyamos általános gimnáziumi képzés idegennyelv, idegenvezetés, történelem, idegenforgalom tantárgyak emelt óraszámával.

JELENTKEZÉS

Feladat ellátási hely kódja: 001 | Tanulmányi terület kódja: 0002 | Felvehető fő: 35

Informatikai osztály
Négy évfolyamos általános gimnáziumi képzés. Informatika osztály, az informatikai szakmacsoport programozás, rendszerüzemeltetés alapozó tantárgyainak a helyi tantervbe építésével.

JELENTKEZÉS

Feladat ellátási hely kódja: 001 | Tanulmányi terület kódja: 0003 | Felvehető fő: 35

Sport osztály
Négy évfolyamos általános gimnáziumi képzés. Sport osztály, a sportedző szakképesítés alapozó tárgyainak és az “Iskolai labdarugás a 9-12. évfolyam számára” elnevezésű kerettanterv helyi tantervbe építésével.

JELENTKEZÉS

Feladat ellátási hely kódja: 001 | Tanulmányi terület kódja: 0004 | Felvehető fő: 35

Grafikus osztály
Négy évfolyamos általános gimnáziumi képzés. Művészeti osztály, a művészeti szakmacsoport alapozó tantárgyainak (grafika) a helyi tantervbe építésével.

JELENTKEZÉS

Ezeket a területeket iskolánk eddig is oktatta a szakképzés keretében, ezért jól felszerelt háttérrel és kiváló szakemberekkel is rendelkezünk. A kollégiumi elhelyezés megoldható.
Annak ellenére, hogy alapítványi fenntartású iskola vagyunk, a képzés ingyenes.