Jelenlegi hely

Igényelj mindig hiteles cégkivonatot

Igényelj mindig hiteles cégkivonatotCégkivonat igénylése előtt sokan vannak, akik megvizsgálják a különböző cégkivonat típusokat, és az ingyenes változatot szeretnék igényelni, pont azért, mert nem kell érte fizetni. Cikkünkben bemutatjuk, hogy miért szerezz be minden esetben hiteles cégkivonatot.

A cégkivonat feladata, hogy az éppen aktuális információkat tartalmazza egy adott cégről. Ingyenes cégkivonat esetén azonban nincs semmi biztosíték arra, hogy a dokumentum az éppen hatályok információkat tartalmazza, ugyanis az ingyenes cégkivonatban lehetnek akár hónapokkal ezelőtti adatok is. Ha egy céget le szeretnél ellenőrizni, pl. hogy be van-e jegyezve, ki az ügyvezetője, nincs-e felszámolás alatt stb., akkor a hónapokkal ezelőtti dokumentum nem lesz megfelelő, mert azóta ezek az adatok megváltozhattak. Érdemes tehát kifizetni azt a pár ezer forintot, hogy a lehető legfrissebb információkat kapd meg a cégkivonatban.

Ha nem csak információkat szeretnél beszerezni, megismerni egy vállalkozásról, hanem pl. a saját céged cégkivonatát kell bemutatnod, mellékelned valahol, akkor gyakorlatilag nincs is választási lehetőséged, ugyanis szinte biztosan nem fogják sehol elfogadni az ingyenes cégkivonatot, a fent említett okok miatt. Sőt, ügyintézések esetén megkövetelik azt is, hogy 30 napnál nem régebbinek kell lenni a dokumentumnak, és egyre jobban elterjed a max. 14 napos cégkivonat iránti elvárás.

2021.09.06.

Elektronikus vagy közhiteles cégkivonat, mikor melyik?A két legnépszerűbb cégkivonat típus az elektronikus hiteles cégkivonat, valamint a közhiteles cégkivonat. Gyakran felmerül a kérdés, hogy mikor melyikre van szükség, mikor melyiket igényeljük.

2021.08.24.

A puzzle előnyeiA puzzle nagyon sok ember számára jelent kiváló kikapcsolódási lehetőséget, függetlenül az életkortól. A szórakozás mellett azonban számos egyéb előnye is van a puzzle-nek, amiért érdemes ezzel tölteni a szabadidőd egy részét.

2021.07.20.

Cégkivonat típusok online céges ügyintézéshezEgyre több olyan cég van, amely minden lehetséges teendőt online próbál elintézni, ugyanis ez sokkal kényelmesebb és gyorsabb, mint a személyes ügyintézés. Az egyik dokumentum, ami szinte minden céges ügyintézés során szükséges, a cégkivonat. Lássuk, milyen cégkivonat típusokat használhatunk online ügyintézéshez.

2021.07.07.

Hibakód kiolvasás, házilag vagy szakemberrel?Az autótulajdonosok rémálma, hogy felvillan egy visszajelző a műszerfalon, de nem tudják, hogy mi a pontos oka, mekkora a baj. Ilyenkor a hibakód kiolvasás lesz segítségedre, ugyanis vannak olyan eszközök, melyeket össze lehet kötni az autóval, és megmondják a pontos hibakódot, amivel közelebb kerülhetsz a hibához.

2021.06.10.

Igényelj mindig hiteles cégkivonatotCégkivonat igénylése előtt sokan vannak, akik megvizsgálják a különböző cégkivonat típusokat, és az ingyenes változatot szeretnék igényelni, pont azért, mert nem kell érte fizetni. Cikkünkben bemutatjuk, hogy miért szerezz be minden esetben hiteles cégkivonatot.