Jelenlegi hely

Igényelj mindig hiteles cégkivonatot

Igényelj mindig hiteles cégkivonatotCégkivonat igénylése előtt sokan vannak, akik megvizsgálják a különböző cégkivonat típusokat, és az ingyenes változatot szeretnék igényelni, pont azért, mert nem kell érte fizetni. Cikkünkben bemutatjuk, hogy miért szerezz be minden esetben hiteles cégkivonatot.

A cégkivonat feladata, hogy az éppen aktuális információkat tartalmazza egy adott cégről. Ingyenes cégkivonat esetén azonban nincs semmi biztosíték arra, hogy a dokumentum az éppen hatályok információkat tartalmazza, ugyanis az ingyenes cégkivonatban lehetnek akár hónapokkal ezelőtti adatok is. Ha egy céget le szeretnél ellenőrizni, pl. hogy be van-e jegyezve, ki az ügyvezetője, nincs-e felszámolás alatt stb., akkor a hónapokkal ezelőtti dokumentum nem lesz megfelelő, mert azóta ezek az adatok megváltozhattak. Érdemes tehát kifizetni azt a pár ezer forintot, hogy a lehető legfrissebb információkat kapd meg a cégkivonatban.

Ha nem csak információkat szeretnél beszerezni, megismerni egy vállalkozásról, hanem pl. a saját céged cégkivonatát kell bemutatnod, mellékelned valahol, akkor gyakorlatilag nincs is választási lehetőséged, ugyanis szinte biztosan nem fogják sehol elfogadni az ingyenes cégkivonatot, a fent említett okok miatt. Sőt, ügyintézések esetén megkövetelik azt is, hogy 30 napnál nem régebbinek kell lenni a dokumentumnak, és egyre jobban elterjed a max. 14 napos cégkivonat iránti elvárás.

2021.11.29.

A leggyakoribb porszívó hibákEgy porszívóval általában évekre tervezünk, az évek során azonban előfordulhatnak kisebb-nagyobb hibák a porszívókkal. Nem kell kétségbe esni, szerencsére a leggyakoribb hibákat saját magunk is tudjuk javítani, orvosolni.

2021.11.09.

Cégkivonat ingyen, megéri?A cégkivonat a céges ügyintézések, szerződéskötések egyik alapvető dokumentuma. Több különböző változat létezik belőle, az egyik egyik közül az ingyenes cégkivonat. Sokan úgy gondolkodnak, hogy miért fizessenek valamiért, ha azt ingyen is be tudják szerezni. De vajon megéri az ingyenes cégkivonat?

2021.09.06.

Elektronikus vagy közhiteles cégkivonat, mikor melyik?A két legnépszerűbb cégkivonat típus az elektronikus hiteles cégkivonat, valamint a közhiteles cégkivonat. Gyakran felmerül a kérdés, hogy mikor melyikre van szükség, mikor melyiket igényeljük.

2021.08.24.

A puzzle előnyeiA puzzle nagyon sok ember számára jelent kiváló kikapcsolódási lehetőséget, függetlenül az életkortól. A szórakozás mellett azonban számos egyéb előnye is van a puzzle-nek, amiért érdemes ezzel tölteni a szabadidőd egy részét.

2021.07.20.

Cégkivonat típusok online céges ügyintézéshezEgyre több olyan cég van, amely minden lehetséges teendőt online próbál elintézni, ugyanis ez sokkal kényelmesebb és gyorsabb, mint a személyes ügyintézés. Az egyik dokumentum, ami szinte minden céges ügyintézés során szükséges, a cégkivonat. Lássuk, milyen cégkivonat típusokat használhatunk online ügyintézéshez.

2021.07.07.

Hibakód kiolvasás, házilag vagy szakemberrel?Az autótulajdonosok rémálma, hogy felvillan egy visszajelző a műszerfalon, de nem tudják, hogy mi a pontos oka, mekkora a baj. Ilyenkor a hibakód kiolvasás lesz segítségedre, ugyanis vannak olyan eszközök, melyeket össze lehet kötni az autóval, és megmondják a pontos hibakódot, amivel közelebb kerülhetsz a hibához.

2021.06.10.

Igényelj mindig hiteles cégkivonatotCégkivonat igénylése előtt sokan vannak, akik megvizsgálják a különböző cégkivonat típusokat, és az ingyenes változatot szeretnék igényelni, pont azért, mert nem kell érte fizetni. Cikkünkben bemutatjuk, hogy miért szerezz be minden esetben hiteles cégkivonatot.