A Te jövőd, A Te sikered, A Te iskolád!

Informatika

CAD-CAM informatikus
CAD-CAM informatikus
A Cad-Cam Informatikus tanfolyam sokban eltér a többi informatikai területtől. A programozás tanulása mellett magas szinten sajátítják el a 2D-s és a 3D-s tervező programok kezelését, és a gyártó gépek programozását. Egy nagyon izgalmas terület, hiszen a Cad-Cam Informatikusok számos gyártási területen lehetőséget kapnak, emellett kiemelten keresett szakemberek kiváló kereseti lehetőséggel.

Informatikai rendszerüzemeltető
Informatikai rendszerüzemeltető
Ha keresett szakmát szeretnél, informatikai képzéseink között megtalálhatod! A legfrissebb adatok alapján 2015-ben 22 ezer informatikus végzettségű szakembert tudtak volna felvenni a cégek, ha nem lenne munkaerőhiány informatikusokból. Informatikai rendszerüzemeltetőként  kis- és közepes vállalatok, intézmények, szervezetek informatikáért felelős vezetőjének közvetlen munkatársaként dolgozhatsz, vagy kihelyezett informatikai szolgáltatásokat végző cégben első szintű támogatói feladatokat láthatsz el. Informatikai, hálózati ismereteid birtokában részt veszel a munkahely infokommunikációs hálózatának kialakításában és működtetésében, együttműködsz a rendszerszervezőkkel, szoftverfejlesztőkkel.

Szoftverfejlesztő
Szoftverfejlesztő
Alkalmazások, játékok fejlesztése – de mégis hogyan? A választ a szoftverfejlesztő képzésünk adja! Ha szabadidődet legszívesebben a számítógéped társaságában töltöd, s szeretnéd még inkább elmélyíteni ezt a „kapcsolatot”, akkor figyelj…