Jelenlegi hely

A leggyakoribb porszívó hibák

A leggyakoribb porszívó hibákEgy porszívóval általában évekre tervezünk, az évek során azonban előfordulhatnak kisebb-nagyobb hibák a porszívókkal. Nem kell kétségbe esni, szerencsére a leggyakoribb hibákat saját magunk is tudjuk javítani, orvosolni.

A leggyakoribb problémák a porzsákkal kapcsolatosak. Ha a porszívó szívóereje csökkent, akkor szinte biztosan a porzsák telt meg, és emiatt nem olyan jó a teljesítmény, mint korábban. A porzsák típusától függően a porzsák tisztítása vagy cseréje általában megoldja a szívóerő csökkenésének problémáját.

Ha porzsák tisztítás vagy csere után nem jól tesszük vissza a porzsákot, akkor két problémával is szembesülhetünk. Az egyik a már fentebb említett szívóerő csökkenése, a másik pedig az, hogy a porszívó belseje szépen lassan (vagy gyorsan) megtelik porral. A második a nagyobb probléma, ugyanis meghibásodhatnak a drágább eszközök a porszívóban. Érdemes tehát rendszeresen ellenőrizni, hogy a porzsák a helyén van-e.

A porszívó gyártók megadják, hogy pontosan milyen porzsákot kell tenni az adott porszívóba. Ezt az előírást be kell tartani, különben a fent említett problémák léphetnek fel a nem megfelelő porzsák miatt is. Természetesen nem kötelező a gyári porzsákok gyakran nagyon magas árát megfizetni, de arra figyelni kell, hogy a gyárival megegyező utángyártott porzsákot használjunk minden esetben.

2021.11.29.

A leggyakoribb porszívó hibákEgy porszívóval általában évekre tervezünk, az évek során azonban előfordulhatnak kisebb-nagyobb hibák a porszívókkal. Nem kell kétségbe esni, szerencsére a leggyakoribb hibákat saját magunk is tudjuk javítani, orvosolni.

2021.11.09.

Cégkivonat ingyen, megéri?A cégkivonat a céges ügyintézések, szerződéskötések egyik alapvető dokumentuma. Több különböző változat létezik belőle, az egyik egyik közül az ingyenes cégkivonat. Sokan úgy gondolkodnak, hogy miért fizessenek valamiért, ha azt ingyen is be tudják szerezni. De vajon megéri az ingyenes cégkivonat?

2021.09.06.

Elektronikus vagy közhiteles cégkivonat, mikor melyik?A két legnépszerűbb cégkivonat típus az elektronikus hiteles cégkivonat, valamint a közhiteles cégkivonat. Gyakran felmerül a kérdés, hogy mikor melyikre van szükség, mikor melyiket igényeljük.

2021.08.24.

A puzzle előnyeiA puzzle nagyon sok ember számára jelent kiváló kikapcsolódási lehetőséget, függetlenül az életkortól. A szórakozás mellett azonban számos egyéb előnye is van a puzzle-nek, amiért érdemes ezzel tölteni a szabadidőd egy részét.

2021.07.20.

Cégkivonat típusok online céges ügyintézéshezEgyre több olyan cég van, amely minden lehetséges teendőt online próbál elintézni, ugyanis ez sokkal kényelmesebb és gyorsabb, mint a személyes ügyintézés. Az egyik dokumentum, ami szinte minden céges ügyintézés során szükséges, a cégkivonat. Lássuk, milyen cégkivonat típusokat használhatunk online ügyintézéshez.

2021.07.07.

Hibakód kiolvasás, házilag vagy szakemberrel?Az autótulajdonosok rémálma, hogy felvillan egy visszajelző a műszerfalon, de nem tudják, hogy mi a pontos oka, mekkora a baj. Ilyenkor a hibakód kiolvasás lesz segítségedre, ugyanis vannak olyan eszközök, melyeket össze lehet kötni az autóval, és megmondják a pontos hibakódot, amivel közelebb kerülhetsz a hibához.

2021.06.10.

Igényelj mindig hiteles cégkivonatotCégkivonat igénylése előtt sokan vannak, akik megvizsgálják a különböző cégkivonat típusokat, és az ingyenes változatot szeretnék igényelni, pont azért, mert nem kell érte fizetni. Cikkünkben bemutatjuk, hogy miért szerezz be minden esetben hiteles cégkivonatot.