Jelenlegi hely

Molett alkalmi ruha tippek, tanácsok

Molett alkalmi ruha tippek, tanácsokLegyen szó bármilyen alkalomról, mindenki szeret csinosan, divatosan öltözködni. A divatos, csinos öltözködés a testalkattól függetlenül mindenki számára lehetséges. Nézzünk néhány molett alkalmi ruha választási tippet, tanácsot, hogy a molettebb hölgyek is jól érezzék magukat a ruhájukban.

Ahogy a vékonyabb hölgyeknek szánt alkalmi ruháknál, úgy a plus size alkalmi ruhák kiválasztása esetén is nagyon fontos a ruha méretéknek tökéletes kiválasztása, ezen áll vagy bukik ugyanis minden. A méret mellett arra kell még nagyon ügyelni, hogy az előnyösnek tartott tulajdonságokat kell az alkalmi ruhával kiemelni, a nem előnyös vonásokat pedig elfedni, háttérbe szorítani. Ez általában azt szokta jelenteni, hogy a molettebb hölgyek az olyan alkalmi ruhákat kedvelik, melyek karcsúsítanak.

Az alkalmi plus size viselet egyik legnépszerűbb eleme a ceruzaszoknya. Egy jól megválasztott ceruzaszoknya nőies alakot nyújt, a szűk szabásának köszönhetően pedig karcsúsít. Érdemes olyan felsővel viselni, amely karcsúsítja a derekat és egy kicsit jobban kiemeli a vállakat, akár válltömés segítségével. Szintén előnyös a féloldalas ruhák is, ezek ugyanis szintén karcsúsítanak, ráadásul a figyelmet is a kialakításukra irányítják. Akik nem szeretik a szoknyákat, ruhákat, bátran viselhetnek szűkebb nadrágot, felsőként pedig egy elegáns tunikát.

A kiegészítőket tekintve a magassarkú cipő is előnyös lehet, hosszabbnak tűnnek ugyanis benne a lábak, így magasabb hatást kelt összességében.