A Te jövőd, A Te sikered, A Te iskolád!

Nyelvoktatás

  • Más szint?
  • Más nyelv?
  • Különleges nyelveket szeretnél tanulni?

 

Nyelvoktatás az Athéné szakképző iskola és a Soter Nyelviskola együttműködésében

Napjainkra végérvényessé vált: a mindennapok során elengedhetetlen, hogy beszélj legalább egy idegen nyelven. Éppen ezért fontos, hogy az Athénében a tananyag részeként, s igény esetén plusz tanfolyami rendszerben is tanulhatod az angol vagy a német nyelvet – alapfoktól a szakmai nyelvig.

A nyelvoktatás során vállaljuk – ha te is partner vagy ebben -, hogy a bekerülési szintednél eggyel magasabbra léphetsz, s tudásodtól függően nyelvvizsgát is tehetsz, ami továbbtanulás esetén 30-50 többletpontot is jelenthet.

 
  SOTER NYELVISKOLA

Nyelvoktatás nappalisoknak

Nappali rendszerben minimum heti 8 óra nyelvoktatást biztosítunk neked. Hogy milyen csoportba kerülsz, azt az év eleji szintfelmérő határozza majd meg. A szintek igen változatosak, melynek eredményeképp mindenki a számára optimális módon tanulhat, igény esetén a kezdők közt indulva. Mivel évi legalább 240 órát tanulod majd az adott idegen nyelvet nálunk, mindenképp érdemes a képzés végén letenni az államilag elismert nyelvvizsgát is; a saját érdekedben akkor is, ha ezt az adott szaknál jogszabály nem írja elő. Ha pedig már rendelkezel nyelvvizsga bizonyítvánnyal, érdemes fejleszteni tudásod, hogy aztán egy magasabb szinten tehesd  le a vizsgát.Az Athénében egyes szakokon speciális idegen nyelvi képzést biztosítunk; a szakmai vizsgára bocsátás feltétele ezeknél a képzéseknél a középfokú “C” típusú, szakmai anyaggal bővített nyelvvizsga.

Nyelvoktatás estiseknek

Esti rendszerben azokon a szakokon biztosítunk nyelvoktatást, ahol ez előírás. Az órák időpontja változó – az oktatóval történő egyeztetés szerint alakul. Estin a nyelvoktatás – jellegéből adódóan – elsősorban konzultációs jelleggel működik, így nagyobb energiát kell fordítani az otthoni felkészülésre, mint a nappalis képzéseken.